Links

Geert Brettschneiderloop in teken van Run for KIKA New York Marathon-UPDATE-

Geschreven door: op Maandag 31 Maart 2014, 4657 keer bekeken

Geert Brettschneider

Afgelopen weekeinde was de PEC-loop het enige evenement waar onze atleten ten strijde trokken. Er werden mooie tijden neergezet, geholpen door het fraaie voorjaarsweer met om 11.00uur gelukkig nog niet al te hoge temperaturen en weinig wind. Wat de tijden betreft moeten de atleten in ogenschouw nemen dat het parcours iets korter is dan 5000 meter(50 meter).
Opvallend waren de prestaties van een paar PEC-ers: Robin Veldhuis liep naar een pr en een 2e plaats op de 5 km, gevolgd door Sander Kloosterziel, resp. 18.00min en 18.21min. Erik Schoenmakers is weer op de weg terug na een langslepende blessure, en meldde ons via pec.webredactie@gmail.com dat hij een pr liep van ruim een halve minuut(18.32min).
Hellen de Vries liep naar een 1e plaats bij de dames op dezelfde afstand(18.23min) gevolgd door Linda Eektimmerman(20.13min).
Op de 10 km was Roel-Jan Heeringa 'traditioneel' de snelste PEC-er met een solide 37.23min, hiermee goed voor brons.

Heb je iets moois beleefd of een mooie tijd gelopen, meldt het ons!

Finishfilm 10K+:https://www.youtube.com/watch?v=HyLauXtVLZw

Finishfilm 5K t/m 1ste 10km:

https://www.youtube.com/watch?v=PNWGBVBTDmw

Run for Kika New York Marathon
Henkjan Ruijfrok, lid van AV Pec 1910,  gaat op zondag 2 november 2014 de “Run For KIKA New York Marathon” lopen. Hiermee wil Henkjan zoveel mogelijk geld ophalen voor de stichting “Kinderen Kankervrij” (KiKa)

Om Henkjan hierbij te helpen is besloten om van het inschrijfgeld voor de op zondag 30 maart te houden Geert Brettschneiderloop per deelnemer 1 euro hiervoor te sponseren. Daarnaast stond er op de inschrijftafel een collectebus. Verdere informatie  is te vinden op de site: http://henkjanholt.nl/
Namens Henkjan  bedankt voor uw bijdrage !

Geert Brettschneider
Deze recreatieloop is vernoemd naar de zeer gewaardeerde vrijwilliger Geert Brettschneider. Samen met zijn stalen ros trotseert de 98-jarige Geert Brettschneider uit Zwolle weer en wind om in alle uithoeken van het parcours de deelnemers de goede kant op te wijzen. "Zolang alles in m'n hoofd het nog doet, heb ik niets te klagen." Vele voorgaande edities van de trimlopen en andere evenementen stond dhr. Brettschneider in verre uithoeken de soms bittere weersomstandigheden te trotseren. Dit jaar werd hij in een milde voorjaarszon door verschillende clubgenoten en familie omringd. Fotograaf Jan Burgman heeft ditmaal de focus op de actie voor Kika en onze supervrijwilliger gelegd. Ziet u een foto die u in afdrukkwaliteit zou wensen; neem contact op met Jan Burgman: 06 51917369 

Uitslagen:

http://www.avpec1910.nl/uitslagen/1093


Bijlagen