Links

Verslaggeving wegwedstrijden (herhaalde oproep)

Geschreven door: Webredactie wegatletiek op Vrijdag 25 Mei 2012, 5466 keer bekeken

Herhaalde oproep om met meerdere "correspondenten" de wekelijkse verslaggeving te verzorgen.

Met veel plezier heb ik een aantal jaren regelmatig, en zo mogelijk iedere week, een kort verslag van de gelopen wedstrijden op de site van onze vereniging gepubliceerd.
PR’s, podiumplaatsen, “gewoon” goede of misschien wat minder aansprekende prestaties;  aan de vele reacties af te lezen heb ik gemerkt dat het gewaardeerd wordt bij de atleten en hun volgers en supporters.
Bovendien worden dit soort stukjes gebruikt door de regionale pers om hun sportkaternen op Internet of in de gedrukte krant te vullen. Zo verschijnen PEC en haar leden met enige regelmaat op een positieve manier in de regionale pers. Kijk bijvoorbeeld eens even op: http://sportiefzwolle.nl/nieuws/6004/prima-generale-op-zwolse-voor-leden-pec.html
Door toenemende drukte wb werk, privé, lopen en training geven komt het er steeds vaker niet of niet op tijd van om de uitslagen na te speuren en een verslagje te publiceren. Dat is jammer omdat een vereniging als PEC natuurlijk niet in de anonimiteit moet blijven, en we best trots mogen zijn op onze prestaties, of we daarmee nu op het podium belanden of niet!

Daarop bij deze een oproep:
Als je het ook belangrijk en leuk vind dat dit soort stukjes geschreven blijven worden, meld je dan even. Wellicht kunnen we een roulerend schema maken met meerdere schrijvers om bij toerbeurt het schrijven van de verslagen te verzorgen.  Stuur even een mailtje naar kloosterzielzwolle(@)zonnet.nl , dan kunnen we even overleggen. Vele handen maken immers ook hier licht werk.

Ik reken op Julie,
Hartelijke groet,  
Eric Kloosterziel