Links

Nog een maand te gaan tot de 19e Ekiden Zwolle

Geschreven door: Eric Kloosterziel op Vrijdag 02 Maart 2012, 4630 keer bekeken

Nog een kleine maand te gaan, en dan gaat de 19e Ekiden Zwolle weer van start.
Op 1 April 2012, om exact 12:30 wordt het startschot gelost en zullen de startlopers van deze Marathonestafette beginnen aan de eerste van de 6 etappes. 
De organisatie meldt verheugd dat de inschrijving boven verwachting verloopt. Het aantal teams is de honderd inmiddels ruimschoots gepasseerd, en de verwachting is dat het maximale aantal teams van 175 dit jaar gehaald gaat worden. Dat zou wederom een record zijn. De Zwolse Ekiden is en blijft daarmee de grootste en gezelligste van Nederland.
Over de deelnemers valt weer van alles te melden:
Zo is er een Damesteam uit België dat het leven van onze lokale heldinnen zuur gaat proberen te maken, en voor de winst wil gaan. Verder zijn er 2 teams van AV Veluwe die een gooi gaan doen naar een Nederlands record. Zowel het wedstrijdteam van AV Veluwe Mannen 50 als AV Veluwe Mannen 55 hebben aangegeven te gaan proberen de oude toptijden uit de boeken te lopen.
Verder gaan diverse teams proberen hun titel van vorig jaar te prolongeren.
Nieuw is dit jaar verder dat de Ekiden Zwolle te bezoeken is via Facebook. Zie: https://www.facebook.com/EkidenZwolle. Mocht je als loper een team zoeken, of als team nog een loper/ loopster zoeken, dan kun je hier een oproep plaatsen.
Kortom, het wordt weer een dag vol sportief vertier, gezelligheid en spanning.
De organisatie ligt op stoom en wij nodigen iedereen die nog een team wil inschrijven van harte uit dit via www.ekidenzwolle.nl te doen. Wacht daarmee niet te lang, want er kunnen maximaal 175 teams meedoen.

Wij begroeten jullie graag op 1 April!